Halloween Vlaardingen 2024

Vrijdag 1 & zaterdag 2 november

 
 

Spooky nights 1 november 2024

Spooky Nights is speciaal voor de jongere kinderen. Ons advies leeftijd is vanaf 7 jaar en t/m 12 jaar. Een avond om gezellig met het gezin, de buren of familie en vrienden te genieten van Halloween Vlaardingen.

Kom gezellig griezelen over ons terrein. Geniet van de vier spookhuizen, het spookbos, drie scare zones en dit jaar krijgt onze Jack de Clown zijn eigen area.

Programma

Om 18.30 uur starten wij met het scannen van de tickets. U kunt in Jacks Area wachten tot de poort van Halloween Vlaardingen opengaat.

Om 21.30 uur gaan de vier spookhuizen en Jack's Area dicht. Alle Scare Acteurs maken zich op voor de parade welke gestart word rond 21.50 uur.

Om 22.00 uur gaat het terrein dicht en is de Spooky Nights afgelopen.

Vanaf 21.30 uur start in Jack's Area de afterparty. (Alleen voor bezoekers met de juiste ticket)


NIEUW Jacks Afterparty

Kunt u geen genoeg krijgen van het Halloween feest, en wilt u dit samen met uw gezin, familie, buren en vrienden gruwelijk afsluiten? Dan heeft Jack dit jaar de oplossing! Jack gaat in Jack's Area door tot 00.00 uur met een gruwelijke afterparty. Voor de afterparty dient u Jack's-party tickets aan te schaffen. Deze zijn te koop via onze ticket website.

Start: Deuren open vanaf 21.30 uur.
Eind: Deuren sluiten om 00.00 uur.

Let op! Deze tickets zijn beperkt beschikbaar.

Tickets

Via onze ticketshop kunt u tickets aanschaffen voor Halloween Vlaardingen. Wanneer u een ticket heeft en deze scant bij de ingang, krijgt u een papieren ticket. Met dit ticket kunt u de vier spookhuizen en het spookbos in. Mocht u nog een ronden willen doen dan kunt u op het terrein een extra ronden ticket aanschaffen waarmee u in drie attracties in kan (2x spookhuis + 1x spookbos of 3x spookhuis).


Tickets: Spooky Nights 1 november 2024

Voorverkoop: €7,50
Deurverkoop: €10
Jacks Afterparty: €7,50 (voorverkoop)
Jacks Afterparty: €10 (deurverkoop)
Bundelticket: €12,50 (Spooky Nights + Jacks Afterparty)
Extra ticket ronden: €5


Alle bezoekers dienen in het bezit te zijn van een ticket. Zowel kinderen als begeleiders. 
 

Terrein regels

1. Zodra u het terrein betreed gaat u akkoord met het plaatsen / gebruik maken van gemaakte beeldmateriaal door de organisatie Halloween Vlaardingen.

2. Het is verboden foto's, video's en zaklampen te gebruiken in de spookhuizen en het spookbos.

3. Drank, Hard- & softdrugs en rookwaren zijn niet toegestaan op het terrein.

4. Het aanraken, lastigvallen, intimideren en uitschelden van onze vrijwilligers waaronder scare acteurs is niet toegestaan.

5. Instructies vanuit de organisatie Halloween Vlaardingen dienen altijd opgevolgd te worden.

6. Geweld en discriminatie is niet toegestaan tijdens het event.

7. Om onderscheid te maken tussen bezoekers en scare acteurs is het niet toegestaan maskers/gezichtsbedekking, volledige schmink en latex gezichtsdelen te dragen.

8. Tijdens Spooky Nights mogen bezoekers verkleed komen. Let op, houd u aan de regels van Halloween Vlaardingen. Geen schmink, maskers etc. Ook Props als messen, zwaarden, bijlen etc zijn niet toegestaan. Deze worden afgenomen bij de ingang. (wij bewaren geen items die afgenomen worden)

9. Er zijn geen kluizen aanwezig. Tassen groter dan een A5 formaat zijn niet toegestaan.

10. Hou het feest gezellig en leuk. Samen maken we er een gruwelijk evenement van.


Wij hebben een No-tolerance beleid. Dit wil zeggen dat het beveiligingsbedrijf als de organisatie zonder waarschuwing, discussie en teruggaven van gelden bezoekers het terrein mogen uitzetten en weigeren.